1. WIL JIJ OOK VRIJWILLIGER WORDEN?

 1. Wil je graag meewerken aan Madser activiteiten? Dat kan!

 1. In stedelijk jongerenplatform en jongerencentrum De Madser zijn diverse activiteiten die worden vormgegeven door vrijwilligers. Niet alleen in de avonden, maar ook op andere momenten van de dag en zelfs buiten De Madser zijn vrijwilligers te vinden.

 1. Ook al krijg je als vrijwilliger niet betaald, je wordt uiteraard wel beloond voor de tijd en moeite die je stopt in je De mogelijkheid in het vrijwilligerswerk is groot, hieronder vind je een aantal taken:

 1. Activiteiten vrijwilliger

 1. Denk hierbij aan de taken die tijdens de activiteiten moeten worden uitgevoerd, bijvoorbeeld tijdens Freakz, inloop of colourful Thursday. 


 1. Sfeerbeheer

 1. Als sfeerbeheer zorg jij dat de bezoekers ongestoord van de avond kunnen genieten. Je bent een gastheer/vrouw en houdt de sfeer op peil.


 1. Beheerder 

 1. Als je al wat langer binnen de Madser bekend bent kun je doorstromen in het beheer. Als beheerder draag jij de eindverantwoordelijkheid op de Madser tijdens een activiteit.


 1. Techniek medewerker

 1. Denk hierbij niet alleen aan het geluid tijdens partys, maar ook aan het licht. Het aansluiten ervan en zorgen dat alles goed klinkt en werkt. 


 1. Kok

 1. Als kok ben je verantwoordelijk voor een goede maaltijd. Dit kan voor allerlei activiteiten zijn of voor artiesten tijdens een evenement. 


 1. Ook buiten de activiteiten om is er veel te doen om alles goed te laten verlopen. Hierbij kun je denken aan:


 1. Publiciteitmedewerker

 1. Denk hierbij aan Facebook en Twitter updates, van e-mailen tot postpakketjes samenstellen en versturen of een complete promotie strategie opzetten en uitvoeren.


 1. Flyer en poster verspreider

 1. Posters en flyers verspreiden in de stad en daarbuiten en flyeren op concerten elders.

 1. Ontwerpen van flyers en posters

 1. Ontwerpen van flyers en posters
Om bezoekers te krijgen op de activiteiten en om de wereld te laten zien wat de Madser doet, is het belangrijk dat er een leuke flyer wordt ontworpen. Kun jij dit of wil je dit graag leren dan ben je van harte welkom bij

 1. Activiteiten organisator/programmeur 

 1. Lijkt het jou leuk om een keer een activiteit te organiseren of mis je iets in ons aanbod? Vertel het ons!

 1. Docent

 1. We hebben in de Madser een gymzaal, een studio en een danszaal en divers abdere ruimtes met en zonder computers. . Vind je het leuk om als vrijwilliger les te geven aan jongeren dan ben je natuurlijk van harte welkom bij ons!

 1. Klusser en Decoratie

 1. Bij sommige activiteiten is er ruimte voor decor, maar dan moet er wel decor gemaakt worden.


 1. Visueel/multimedia medewerker (onderzoek status)

 1. Als we aan de toekomst denken, denken wij aan multimedia. Jij ook? Heb jij ideeën wat ons (mogelijk) te wachten staat en wil je hierbij betrokken zijn? Laat het ons weten! 


 1. Overig/nieuwe functies

 1. Als je denkt op een andere manier nuttig te kunnen zijn voor de Madser is er zeker de ruimte om hiermee aan de slag te gaan. Als je wilt doorgroeien of ambities hebt staan wij daarvoor open. Laat het ons weten, dan kijken we samen naar wat er mogelijk is.

 1. Ervaring is niet nodig, inzet wel!

 1. Beloning?

 1. Voor de uren dat je actief bent krijg je gratis consumpties, reiskostenvergoeding en warme maaltijden.

 1. Maar ook als je niet aan het werk bent, heb je recht op wat extra's, zoals gratis naar concerten (soms ook in andere concertzalen) en het zelf organiseren van activiteiten.

 1. Daarnaast kom je natuurlijk ook in aanraking met andere vrijwilligers, leer je van alles (goed voor je cv) en kun je soms gebruik maken van de Madser voor bijvoorbeeld een feestje van jezelf.

 1. Voor meer informatie vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in: